Değerli Kongre katılımcılarımız,

TC Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun COVID-19 yeni tip Corona virüs salgını dolayısıyla ve etkinliklerin ertelenmesi yönünde aldığı kararlar doğrultusunda Yüksek Öğretim Kurulu da üniversiteler tarafından düzenlenecek tüm bilimsel ve akademik etkinliklerin ertelenmesine karar vermiştir.

COVID-19 yeni tip Corona virüs salgını nedeniyle UHAT 2020 kongremiz için yeni bir tarih belirlenmesi amacıyla üniversite yönetimleri ile yaptığımız görüşmelerde, salgının etkisinin ne zaman sona ereceği konusu “belirsiz” olarak nitelendirilmektedir .

Bu nedenlerle UHAT 2020 kongre sekreterliği olarak 5. Ulusal Havacılık Teknolojisi ve Uygulamaları Kongresi’ nin ileri bir tarihe ertelenmesi kararı almış bulunmaktayız.

Kongre Sekreterliği olarak kongremizin ileri bir tarihe ertelenme kararını tüm katılımcılarımızın bilgilerine sunuyor, TC Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarına uygun olarak ve izin verilen en yakın zaman diliminde UHAT 2020’de buluşmayı diliyoruz.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.